Želite, a nemate?!

Koliko puta ste do sada  poželeli: da dobijete ili  da nekom nešto poklonite, da pročitate knjigu koju nemate, da napišete novinarski tekst i da bude objavljen, da kupite…? Ovo je prilika da pitate posetioce našeg  internet magazina možda oni u tome što vi želite a nemate mogu da vam pomognu , imaju to…ili možda oni nemaju i žele to što vi imate? Menjajte se. Npr. Možda neko od vas iz unutrašnjosti želi da provede odmor ili vikend u Beogradu ili obrnuto. Dogovorite se: Vi u Beograd, oni kod vas u unutrašnjost.

Ili Možda neko sa lepih morskih  plaža u Crnoj Gori želi da provede deo leta u Beogradu, unutrašnjosti  ili obrnuto…?! Sve je moguće. A najlakše se dogovoriti  kad postoji obostrana dobra volja.

Napišite šta želite to će biti objavljeno. Onaj ko želi da učestvuje sa Vama u razmeni želja pisaće Vam : direktno ako ste svoju želju objavili pod punim imenom i prezimenom i adresom. Ukoliko ste se potpisali sa šifrom, dužni ste da nam ostavite Vašu tačnu adresu (diskrecija zagarntovana) kako bi Vam prosledili kontakt osobe koja želi da komunicira, da Vam ispuni ili sa Vama razmeni želju za želju.

Podelite sa drugima:
0 0 гласови
Glasanje za članke
Претплати се
Обавести о
guest
0 Komentari
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x